Gong és Hangfürdő Tanfolyam: Út a Hangok és Rezgések Világába

Képzeld el, hogy egy olyan helyre lépsz be, ahol a hangok nem csak a füledet simogatják, hanem a lelked mélyéig hatolnak. Ahol a rezgések nem csak a testet masszírozzák, hanem az elmét is ellazítják. Ez nem egy álom, hanem valóság lehet számodra a Gong és Hangfürdő Tanfolyam, ami 2024 szeptemberében indul.

Gong és Hangfürdő Tanfolyam

A gong és hangfürdő tanfolyam egy komplex képzés, amely az alapoktól a haladó technikákig vezet be a meditatív gongjáték világába. A résztvevők megismerhetik a gongok és hangtálak különleges tulajdonságait, a hangfürdők és gongfürdők vezetésének művészetét, valamint a hangmasszázs és a rezgésterápia gyakorlati alkalmazását.

A képzés moduljai

– Gong1: A gongjáték alapjai, a hangok és rezgések világa.

– Gong2: Tudatos és Strukturált meditatív gongjáték

– Gong3: Speciális technikák és gyakorlatok a gongok terében.

– Hangfürdő 1: A hangfürdők tervezése és vezetése, a csoportos meditációk szervezése.

– Gong4: Szupervízió + Gongok alkalmazása az egyéni és csoportos gongjátékban.

Minden modul külön-külön is elvégezhető, figyelembe véve az előfeltételeket, így a tanulás rugalmasan illeszkedik a résztvevők egyéni tempójához és igényeihez. A tanfolyam nem csak a szakmai tudást adja meg, hanem egy olyan közösséget is kínál, ahol a résztvevők megoszthatják tapasztalataikat, és inspirálódhatnak egymástól.

Új képességek – új életérzés

A Gong és Hangfürdő Tanfolyamra jelentkezők nem csak egy új képességet sajátítanak el, hanem egy új életérzést is felfedezhetnek. A meditatív gongjáték nem csak egy relaxációs lehetőség, hanem egy út a belső béke és harmónia felé. Ez egy olyan utazás, ahol a hangok a vezetőink, és a csend a cél.

Ha érdekel a gongoka világa, és szeretnél részt venni ezen az izgalmas úton, látogass el a tanfolyam weboldalára a részletekért és a jelentkezésért. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy megtanuld, hogyan használd a hangok öngyógyító erejét, és hogyan teremtsd meg a harmóniát a saját életedben és másokéban is. Vár a Gong és Hangfürdő Tanfolyam 🙂

Picture of KrayAdmin

KrayAdmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Meditatív gongjáték
Kray György

Meditatív gongjáték

Lehet, hogy korábban még nem találkoztál a meditatív gongjátékkal, de garantáltan új színt hoz az életedbe, és segít ellazulni a mindennapi rohanásban. A meditatív gongjáték

Értesülj első kézből!

Kategóriák