Általános részvételi és fizetési feltételek

Fogalmak magyarázata

Részvételi díj: A regisztrációs díjat és a tanfolyami díjat tartalmazza.

Tanfolyami regisztrációs díj: A regisztrációs díj befizetésével és ennek sorrendjében válnak a tanfolyami helyek véglegessé. A regisztrációs díj, illetve a kedvezményes tanfolyami díj határidőre történő utalása a táblázatban szereplő kedvezményre jogosít. Az utalási információkról jelentkezés után, válasz levélben küldünk tájékoztatást. Lemondás esetén a „Lemondásnál” szereplő feltételek érvényesek.

Tanfolyami díj: A tanfolyami díjat tartalmazza, melyet a különböző kedvezmények csökkenthetnek. Befizetési határideje az aktuális tanfolyami modulnál található. Befizetése egyedi egyeztetés alapján a tanfolyam kezdetekor készpénzben is lehetséges.

Kedvezmények:

 • Koránkelő kedvezmény: A regisztrációs díj, vagy a teljes részvételi díj megadott határidőre történő befizetése esetén érvényes.
 • Együttes kedvezmény: Minimum két tanfolyamra egyidőben történő jelentkezés esetén érvényes. A kedvezmény tanfolyamonként értendő.
 • Egyösszegű kedvezmény: A részvételi díj egyösszegben, határidőre történő befizetése esetén érvényes.

Lemondás: A tanfolyam előkészítése (terem foglalás, eszközök, stb.) fix költségekkel járnak, ezért lemondás esetén a tanfolyami regisztrációs díjat, vagy a befizetett részvételi díjat, továbbiakban díjat a következőképpen tudjuk visszautalni:

 • A tanfolyam kezdete előtt 31 nappal vagy korábban, írásban történő lemondás esetén a díjat a banki költségek levonásával visszautaljuk.
 • Ha a tanfolyam kezdete és a lemondás beérkezésének dátuma között kevesebb mint 31 nap van, akkor a díjat nem áll módunkban visszautalni.

Kérjük ennek figyelembe vételét!

Számla kiállítás, küldés: A befizetésekről a jelentkezéskor megadott e-mail címre számlát küldünk pdf formátumban. A jelentkezéssel a számla befogadásának ezen, módját elfogadottnak tekintjük. Egyedi kérésre papír alapon is készítünk számlát. Ennek igényét kérjük a jelentkezéskor megadni.

Utalás: A jelentkezés után levélben tájékoztatunk az utalási információkról.

Tanfolyam elmaradása: A tanfolyam elmaradása esetén a regisztrációs díjat, vagy a befizetett teljes részvételi díjat visszautaljuk.

Gong tanfolyam megtartásának feltételei, körülményei: 

Helyszín:Budapest
Szállás:Egyénileg
Utazás:Egyénileg
Étkezés:Egyénileg
Tanfolyam nyelve:magyar vagy német fordítással
Létszám:Minimum 4 fő, maximum 12 fő.  Lsd. még a tanfolyam leírásánál.
Biztosított eszközök:

A gyakorláshoz szükséges gongokat, ütőket, állványokat biztosítjuk.  Különböző méretű gongokon (80, 85, 90 cm)  több fajta ütővel is fogunk játszani.

Ha rendelkezel saját gonggal, állvánnyal, ütővel és szeretnéd elhozni, akkor erre van lehetőség, örömmel vesszük. Kérjük, hogy jelezd felénk.

Személyenként biztosítunk  polifoam-ot, ülő párnát, takarót, széket. Ha szükséged van egyéb segítő eszközökre, speciális  párnára stb., akkor kérünk, hogy hozd magaddal.
Érdemes egy papucsot, vagy vastag zoknit is hozni, mert a cipőket letesszük a terem előtt.

Elhelyezkedés:A gyakorlás a gongok előtt ülőpárnákon ülve folyik, a meditációk, relaxációk pedig polifoam-okon, illetve jóga szőnyegeken. A tanfolyam előadás részét székeken ülve is lehet hallgatni.
Ha nehézséget jelent számodra a földön történő elhelyezkedés, akkor széken is megoldható a gyakorlás, meditáció és relaxáció. Erről a tényről kérlek értesíts minket a jelentkezéskor.
Kizáró okok:Kizáró oknak számít az epilepsziára való hajlam, a pszichoterápiás kezelésen való részvétel, a labilis pszichikai állapot, tudamódosító szerek fogyasztása, szívritmus szabályzó használata, valamint a terhesség első 3 hónapja. 
 A változtatás jogát fenntartjuk!

Általános tanfolyami összefoglaló:

Előfeltétel:Az adott tanfolyami modulra vonatkozó előfeltétel.  Lsd. a tanfolyam ismertetésénél
Tematika:
Lsd. a tanfolyami modul ismertetésénél
Oktatók:Kray György, Krayné Faragó Zsuzsa, 
Tanfolyam nyelve:magyar
Létszám:A tanfolyam minimális induló létszáma:   4 fő
A tanfolyam maximális létszáma         : ~12 fő
Általános részvételi feltételek:
 • Szívritmus szabályzó használata, epilepsziára való hajlam, a terhesség első három hónapjában nem javasolt a részvétel a programokon.
 • Műtétileg, vagy egyéb módon alkalmazott fém eszközök, implantátumok, spirál használatától, esetleges erős fülzúgásról tájékoztatást kérünk.
 • A gongok intenzíven hatnak a fizikai testre, és az érzelmeinkre. Ez okozhat fizikai tüneteket, illetve megjelenhetnek érzelmi megnyilvánulások.
 • Ha bárkinek kellemetlen fizikailag, vagy érzelmileg, akkor szabadon megteheti, hogy elhagyja a termet.
 • A programon való részvételhez nem szükséges spirituális beállítottság, de már érkezett olyan visszajelzés is, hogy igen.
 • A programon mindenki saját felelősségére vesz részt.
 • A programok egy része vezetett relaxációval kezdődik.
 • A programon a gong hangjai – a résztvevő érzékenységétől függően – lehet, hogy intenzív hanghatást jelentenek.
 • A hangmasszázzsal, meditatív gong játékkal nem betegséget kezelünk, hanem erősítjük az emberben lévő egészséget!
 • A hangmasszázs, meditatív gong játék nem pótol semmilyen szakorvosi, és más terápiás kezelést.
 • A hangmasszázzsal, gong meditációval kapcsolatos feltételeket megismertem, és elfogadom.
 • A programon mindenki saját felelősségére vesz részt.
A tanfolyam időbeosztása:

Érkezés, regisztráció szombaton:  9:00 – 9:20-ig

 Tanfolyam:

szombat:

délelőtt           :     9:30  –  13:00
ebéd szünet   :   13:00  –   14:30
délután          :   14:30  – ~18:00   (+- 1/2 óra)

vasárnap:

délelőtt          :     9:00  – 12:30
ebéd szünet  :  12:30  –  14:00
délután          :  14:00  ~ 17:30   (+- 1/2 óra)

Az időpontok a tanfolyam dinamizmusának függvényében változhatnak.