Kapcsolat


  Az elérhetőségeink:

      e-mail:  info[kukac]gongakademia.hu

      mobil :  +36 20 4069159

      web   :  www.gongakademia.hu

      Felnőttképzési nyilvántartási szám:  B/2020/002351

        


 

Rólunk

Ide s tova tízenöt éve lesz annak, hogy a hangmasszázzsal és gongokkal foglalkozni kezdtünk a Peter Hess Akadémia keretien belül. Első látásra és hallásra éreztük, hogy ehhez a szelíd módszerhez közünk van. 

Évek óta végzünk egyéni kezeléseket, és tartunk csoportos foglalkozásokat, amelyek alkalmával felajánljuk az emberek számára azt a csodálatos lehetőséget, amit a hangok, rezgések jelentenek. Szeretnénk, ha minél többen megtapasztalnák a hangok tisztító erejét!

A hangmasszázs képzésnek már története van Magyarországon 2002 óta, Radnai Zsuzsanna jóvoltából, aki a magyarországi Peter Hess Intézet vezetője. A hangtálak, a hangmasszázs fontos kiegészítői a gongterápiának.

Már a kezdetektől kerestük annak a lehetőségét, hogy Magyarországon is megvalósulhasson a gongképzés. Ennek érdekében vettünk részt Németországban, Svájcban és Ausztriában a Gong I.-II. , illetve a Gong, mint hangszer tanfolyamon. Így ismerkedtünk Elisabeth Dierlich-hel, aki a Peter Hess Intézettel együttműködve saját gongkoncepciót fejlesztett ki. 
Elisabeth érzékenyen, alázattal, szenvedéllyel, spiritualitással viszonyul a gongokhoz. Nemsokára lehetőségünk nyílott arra is, hogy személyesen is találkozzunk. Ezt a találkozást elhatározások, tettek követték. Személyes küldetésünknek tartjuk, hogy megteremtsük annak a lehetőségét, hogy idehaza is legyen lehetőség gong játéktechnikát és gongterápiát tanulni, akár a hangok, rezgések iránt érdeklődők, akár hangmasszőrök számára.

Elisabeth meghívására Svájcban hospitáltunk 2013 tavaszán. A személyes találkozón alkalmával összebarátkoztunk, és elhatároztuk, hogy megvalósítjuk álmunkat. Ennek eredményeképpen került sor Elisabeth Dierlich által (fordítással) 2014. áprilisában tartott első gong alapképzésre

Képzeljük, hogy mennyire várjátok, hogy megfelelő szakmai tudást, tapasztalatot, sajátítsatok el a képzés során!

Várunk Benneteket, éljetek a lehetőséggel!

A hangélménynek helye van az életedben!

Harmonikus rezgéseket kívánunk Mindannyiótoknak!

Zsuzsa, Erika és Gyuri