Tanfolyami pillanatok

 

Akik már sikeresen elvégezték a Gong I. modult

 


 

Akik már sikeresen elvégezték a Gong II. modult

 

 

Néhány pillanat a gong tanfolyamokról

     
Néhány résztvevői visszajelzés:
 
"Emilnek van gongja, sajnos kicsi, talán 50 vagy 70 cm-es, de már előre elterveztem, hogy kipróbálom, és megmutatom neki, hogy mit kaptunk a tanfolyamon. Természetes, hogy nem volt akkora hangja, mint a tanfolyamiaknak, de a szívemet átrezegtette.
A Szemből kiindulva - és végül visszatérve - keresztjátékkal szólaltattam meg. Emil reagálása ez volt: "az egyéniségedet tükrözte a játékod". Tehát "átment" az üzenet, még ezen a kisméretű hangszeren is. Nagyon boldog voltam. Szerettem volna együtt hintázni a gonggal, de persze a mérete miatt a lengése is gyorsabb volt, és nem tett lehetővé egy természetes ringást. 
Éppen ezért nagyon várom a lehetőséget a gyakorlásra, addig is, amíg rátalálok az engem váró Gongra.
Csodálatos élményt kaptam Tőletek, belépést egy olyan világba, aminek a létezéséről azelőtt csak sejtésem volt.

KÖSZÖNÖM..........."  Mézes Gyöngyi

"Igazán feledhetetlen élménnyel gazdagodtam és teljesen új lendületet kaptam, látszólag kimeríthetetlen energiával töltődtem fel és hatalmas lelki-szellemi gyógyulásban részesülhettem a tábor alatt, mind az oktatóim mind a résztvevők szeretete miatt és természetesen a varázslatos gongok jótékony rezgései miatt is. Remélem mielőbb találkozunk ( a Szemlő-hegyi barlangban bizonyosan : ) !   Gál Dávid"

"Még egyszer köszönet a tanfolyamért is. Gyönyörű volt... "

"Különösen tetszet mind a három nap minden perce"

"A tanfolyam tagjai minimális idő alatt csodálatos közösséget formáltak."

"Különösen tetszett a szeretetteljes figyelmes légkör."

"Nagyon jól éreztem magam. Maga a tanfolyam egy nagyon erős lelki megnyugvást váltott ki bennem. Várom a folytatást, akár ebben a megnyugtató falusi békés környezetben."

 

Harmonikus rezgéseket kívánunk!

Zsuzsa, Erika és Gyuri